Sollicitatie coaching, een goede voorbereiding is essentieel

Solliciteren spannend? Het gaat om het vinden van de juiste match….

  • Weet je al wat je wilt en is het nu een kwestie van solliciteren?
  • Ben je onzeker over jezelf?
  • Heb je last van haperend zelfvertrouwen?
  • Vind je sollicitatiegesprekken eng en spannend?
  • Ben je bang dat je met je mond vol tanden staat in het sollicitatie gesprek?
  • Kom je met jouw CV elke keer net niet door de selectie?

Coaching tijdens solliciteren is als een steuntje in de rug…

Het bijzondere van solliciteren is dat je eigen mindset zo’n grote rol speelt. De mindset: “ben ik wel goed genoeg voor deze baan?”, komt veel voor en kan heel beperkend voelen. Maar probeer deze eens: “Vind ik dit bedrijf leuk om te gaan werken?” Merk je de verschuiving in je aandacht?

Ik kan je begeleiden; Samen gaan we op zoek naar de belemmeringen die jij ervaart als het gaat om jezelf te laten zien in deze gesprekken. Ik ga je helpen om 1 voor 1 deze belemmeringen te overwinnen zodat je weer vrijer bent om jezelf te zijn. Hoe meer jij jezelf kan zijn in een sollicitatiegesprek, hoe makkelijker het wordt om te ontdekken welk bedrijf bij jou past.

Samen bereiden we jouw sollicitatiegesprekken voor zodat je beslagen ten ijs komt!

Mijn coach stijl is praktisch en oplossingsgericht. Ik werk met NLP oefeningen aangevuld met alles waarvan ik intuïtief voel dat het jou gaat helpen! 

Tijdens het coach traject ga je merken dat jouw spanning voor sollicitatiegesprekken gaat afnemen en je zelfvertrouwen begint te groeien. Je gaat je stapje voor stapje weer zekerder van jezelf voelen. En dat ga je merken in de sollicitatie gesprekken, er komt meer ontspanning, en jouw blik gaat meer naar de nieuwe werkgever toe in plaats van kritisch te kijken naar jezelf…..

Sollicitatie coaching bestaat doorgaans uit een traject van 6 tot 8 gesprekken van 1 ¼ in mijn praktijk in Zeist. Bel en maak een 1e afspraak voor sollicitatie en maak het zelf minder spannend.