Over Mareska

Ik geloof dat wij wél invloed hebben op onze eigen situatie en dat we wél kunnen veranderen als het niet lekker gaat. Ik geloof dat wij met behulp van positieve energie en heldere doelen samen actie kunnen nemen en een verandering kunnen realiseren.

Blijven vastzitten in werk waar je geen voldoening meer van krijgt, is echt niet nodig. Overweeg een loopbaan stap, er is zoveel mogelijk! Ik begeleid je hier graag bij.

Ik ben ervaringsdeskundige. In mijn persoonlijke leven heb ik een aantal heftige veranderingen meegemaakt. Op mijn 11de ben ik weer in Nederland komen wonen en heb ik een manier moeten vinden om te overleven in een totaal nieuwe omgeving. Op mijn 29ste ben ik tijdelijk arbeidsongeschikt geweest door een auto-ongeluk en op mijn 31ste heb ik een burn-out gehad. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd en ben er persoonlijk van gegroeid.

Ik heb zowel als adviseur (Management consultant en P&O adviseur) en als leidinggevende veranderingen van andere mensen en organisaties begeleid. Nu sinds 2011 ben ik fulltime coach voor verandering en loopbaan coach. Ik coach graag met NLP gedachtengoed (Robert Dilts) en Transactionele analyse (Eric Berne) vertaald naar praktische werkvormen.

Het is mijn missie om andere mensen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten en weer met meer energie en plezier aan het werk te zijn. Ik heb ervaren dat in je eentje veranderen lastig is maar dat samen veranderen wel lukt. Ik begeleid je graag in jouw persoonlijke verandering.


Drs. Mareska Groen

Loopbaan Coach gericht op verandering