WORKSHOP: De 1e stap op weg naar nieuw werk

Herken jij jezelf hierin?

  • Je wilt je werk of loopbaan anders invullen maar komt maar niet in actie…
  • Je bent toe aan een andere baan maar vindt het moeilijk om afscheid te nemen van je huidige werk…
  • Je baan houdt op te bestaan maar je ziet als een berg op tegen het zoeken naar nieuw werk…

Verlang je naar ander werk? Kom je maar niet in beweging terwijl je ergens weet dat je kwaliteiten elders echt beter tot hun recht kunnen komen? Wil jij in beweging komen en inzicht krijgen in wat je daarvan weerhoudt?

Kom dan naar onze workshop “De 1e stap op weg naar nieuw werk”

En ontdek wat jou gaat helpen!

Deze workshop helpt je om inzicht te krijgen in:

  • wat je weerhoudt om in actie te komen en wat voor jou belangrijk is om stappen te gaan zetten 
  • wat jij nodig hebt om een andere richting in te slaan
  • Een concrete eerste vervolgstap om een start te maken

De workshop begeleiders, even voorstellen…

Mareska Groen

Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een nieuwe plezierige werkbestemming. Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en heb 20 jaar ervaring als HR Businesspartner en als lijnmanager. Inmiddels al weer 8 jaar werkzaam als eigen ondernemer in het begeleiden van verandering ofwel bij organisaties ofwel in 1 op 1 loopbaancoaching. Ik ben ervaringsdeskundige en weet hoe moeilijk het is om je los te maken van een baan. Ik heb Annerose leren kennen bij Phoenix, een 3 jarige coach opleiding in Persoonlijk leiderschap.

Annerose Büchel van Steenbergen

Mensen zien groeien en ontwikkelen is wat mij enthousiast maakt. Mensen helpen inzicht te krijgen in hun kracht en potentieel en meer vanuit eigen authenticiteit te werken en te leven. Gaandeweg heb ik zelf ook meer en meer geleerd te vertrouwen op eigen kracht en intuitie. Na een succesvolle carrière in de financiële sector ga ik nu de stap maken naar begeleiding van verandering en ontwikkeling zowel van organisaties als van individuele personen. Daarbij maak ik gebruik van diverse methodes, waaronder NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk.

Praktische informatie 

Deze workshop duurt 3 uur en vindt 2x plaats.  Je kan kiezen voor 12 maart in Zeist of voor 3 april in Eindhoven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV en hebben ook voldoende parkeerplaatsen. 

Data & Tijden:

  • 12 maart 19:00 – 22:00 locatie Zeist, of
  • 3 april 9:00 – 12:00 locatie Eindhoven 

Inschrijven kan eenvoudig:

Stuur een mail naar: info@greentrees.nl met vermelding van je naam, je telefoonnummer en de datum van de workshop waar jij naar toe wilt. Je ontvangt daarna een bevestiging van ons.

Deze workshop is een try-out. We bieden deze daarom kosteloos aan. Wel vragen we je graag in ruil hiervoor om jouw feedback te geven, over het concept en je ervaringen. 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *