Over Mareska

Ik help professionals en managers om persoonlijke veranderingen te realiseren. Dit kunnen veranderingen zijn voor jezelf (persoonlijke verandering), of veranderingen voor het team (team building) of voor de organisatie (organisatie verandering).

Ik geloof dat wij wél invloed hebben op onze eigen situatie en dat we wél kunnen veranderen als het niet lekker gaat. Ik geloof dat wij met behulp van positieve energie, heldere doelsituaties en samen actie te ondernemen een verandering kunnen realiseren. Ik begeleid je hier graag bij.

Ik ben ervaringsdeskundige. In mijn persoonlijke leven heb ik een aantal heftige veranderingen meegemaakt.

Op mijn 11de ben ik weer in Nederland komen wonen en heb ik een manier moeten vinden om te overleven in een totaal nieuwe omgeving. Op mijn 29ste ben ik tijdelijk arbeidsongeschikt geweest door een auto-ongeluk en op mijn 31ste heb ik een burn-out gehad. Van al deze ervaringen heb ik veel geleerd, vooral het steeds weer opnieuw bij mezelf terugkomen en zelf weer een nieuwe start maken die past bij deze fase in deze nieuwe omgeving. 

Ik heb zowel als adviseur (Management consultant en Hr-manager) en als leidinggevende veranderingen begeleid. Ik werk graag met NLP gedachten goed (Robert Dilts) en Transactionele analyse (Eric Berne) vertaald in praktische werkvormen.

Het is mijn missie om professionals en managers te helpen om weer lekker in hun vel te zitten en weer met meer energie resultaten te halen. Ik heb ervaren dat in je eentje veranderen lastig is maar dat samen veranderen wel lukt. Ik begeleid je graag in jouw verandering.

Drs. Mareska Groen

Personal Coach & Trainer gericht op verandering